Nederlandse Meubels Blogs | Gemaakt op eigen Hollandse Bodem | BEUK Meubels

BEUK en SCHAFFENBURG

  • Geplaatst op
  • Door Lisette
BEUK en SCHAFFENBURG

BEUK werkt samen met Schaffenburg Office Furniture. Dit is een echt familiebedrijf, dat bestaat sinds 1995. De familie zit echter al veel langer in de meubelindustrie en het huidige bedrijf wordt gerund door de vierde generatie! Niet alleen het bedrijf, maar ook de diepgewortelde normen en waarden zijn doorgegeven binnen het bedrijf. Duurzaamheid speelt hier een belangrijke rol. En dat is precies waarom wij het te gek vinden om met ze samenwerken. We stellen ze daarom ook graag aan je voor!

Bureautafels: EN 527 en NPR 1813?

  • Geplaatst op
  • Door Lisette
Bureautafels: EN 527 en NPR 1813?

In 2021 hebben wij een blog geschreven over de NEN en de NPR, en specifiek over bureaustoelen. Maar een gezonde zithouding heeft niet alleen betrekking op een bureaustoel. Ook je bureautafel is een belangrijk item. Misschien heb je het onthouden van de vorige blog: regels voor de juiste Arbeidsomstandigheden worden beschreven in de Arbowet. Deze regels zijn geen overigens geen wetten, maar richtlijnen: de NEN, NEN-EN en NPR-normeringen. Nogmaals, het is dus geen eis. Maar als er zitproblemen ontstaan, dan is de werkgever verantwoordelijk voor het niet voorzien van een correct bureau. Best een dingetje dus. Tijd om geheugen op te frissen; hoe zat het ook alweer met NEN en NPR? En als bonus vandaag: wat zijn de richtlijnen voor bureautafels?

Wereld Waterlandendag

  • Geplaatst op
  • Door Lisette
Wereld Waterlandendag

Tijd voor de paraplu! Het is vandaag weer een ouderwets Nederlandse regendag. Nederland ligt voor een groot deel onder de zeespiegel. Zonder duinen en dijken zou een groot deel van ons kikkerlandje onder water staan. Ons waterland wordt volgens de voorspellingen rond de stijging van de zeespiegel (te) snel uitgebreid. De klimaatproblemen bedreigen onze wereld, onze waterlanden. Maar er zijn wereldwijd nog veel meer waterlanden en moerassige gebieden! En al deze gebieden zijn het waard om beschermd te worden. Wist je dat het kopen van BEUK meubelen één van de manieren is om land te beschermen? Wereld Waterlandendag, BEUK bos… lees gauw verder!

Verspillingsvrije Kerst

  • Geplaatst op
  • Door Lisette
Verspillingsvrije Kerst

It’s Christmas Time!

Kerst wordt door velen bestempeld als de meest gezellige tijd van het jaar, zelfs in tijden van corona. Het is een tijd waar veel winkeliers goede omzet draaien, waaronder supermarkten. Want met Kerst eten mensen extra lekker en extra veel. Soms ZO veel, dat je na het diner de knoop van je broek even los moet doen (persoonlijk bereid ik me er vaak op voor en trek iets aan dat lekker mee rekt ;)). Maar de keerzijde van de medaille is dat er vaak veel eten overblijft en zelfs wordt weggegooid. En dat is zonde, want moeder aarde doet zo haar best op al dat eten voor ons. Wij van BEUK houden niet van verspilling; niet tijdens de productie van ons interieur, maar ook niet van voedsel. Daarom ondersteunen wij het initiatief van Samen Tegen Voedselverspilling en gaan wij voor een Verspillingsvrije Kerst!

Verhuisbericht!

  • Geplaatst op
  • Door Lisette
Verhuisbericht!

In het altijd gezellige Brabant hebben wij een geweldige start met BEUK gemaakt en veel mooie herinneringen gemaakt. En toen was het tijd voor een change of scenery, zoals ze dat zo mooi noemen. En daarom is BEUK verhuisd!

Gratis Bezorging bij €500

Voor heel Nederland én Belgisch Vlaanderen

Snel geleverd

Levering binnen 1 a 2 weken

Klantbeoordeling 9/10

Wat de klanten over ons zeggen