Even voorstellen!

  • Geplaatst op
  • Door Lisette
Even voorstellen!

Wij vinden het wel leuk om elkaar een beetje te leren kennen (als je bij ons een mooi meubel hebt gekocht, dan hebben wij immers je gegevens ;)). Daarom vertellen we graag wat meer over BEUK Meubels.

Graag verwelkomen we onze nieuwe volgers; welkom bij de BEUK-familie! Misschien heb je al het een en ander over ons gelezen, misschien ook niet. Wij vinden het wel leuk om elkaar een beetje te leren kennen (als je bij ons een mooi meubel hebt gekocht, dan hebben wij immers je gegevens ;)). Daarom vertellen we graag wat meer over BEUK Meubels.

 

Powerrrr

Op een zonnige winterdag kwam Andrew (één van de BEUK-oprichters) in gesprek met een Nederlandse fabriekeigenaar. Die van zijn schoonvader, om precies te zijn. Deze eigenaar was trots! Trots op zijn fabriek, trots op zijn meubels en trots op hoe kwalitatief zijn meubels waren. Hij zorgde goed voor zijn personeel en zijn machines, deze eigenaar was bezig met een betere wereld door de productie van duurzame meubels die generaties mee kunnen. Zijn passie en kracht lagenin het produceren van kwalitatieve meubels. We geloven dat ieder zijn kracht heeft. En dat als ieder zijn kracht inzet, we de wereld wat mooier kunnen maken. Door lokale werkgelegenheid te stimuleren, duurzame materialen te gebruiken en kwalitatief goede meubels te maken zorgen we voor een betere natuur. Zo zorgen we voor een betere balans, zeg maar.

Doorvertellen

Wij (Andrew, Evelien en Ben) hebben besloten om samen met Nederlandse meubelfabrikanten hun liefde voor kwaliteit meubels online door te vertellen. We willen mensen kennis laten maken met ijzersterke en duurzame meubels van o.a. FSC-hout tegen scherpe prijzen. Vanzelfsprekend kan je de service verwachten die je inmiddels gewend bent van de beste webshops van Nederland.

Duurzame meubels van onze eigen Hollandse bodem, geproduceerd door Nederlandse meubelfabrikanten.

Service

Wij als oer-Hollands bedrijf leveren hoge kwaliteit meubels dat tegen een stootje kan. Jij kunt gemakkelijk, vanuit je luie stoel in een paar klikken, bestellen. En dan binnen 1 a 2 weken staat jouw nieuwe bed, bureau of kast, direct vanuit de fabriek geleverd, gemonteerd bij jou thuis. Zonder afval, want wij nemen meteen alle dozen mee terug. We staan ervoor dat jij je tijd beter in leuke dingen kunt steken dan de vrije zaterdag op een meubelboulevard te slenteren, je nieuwe bed naar zolder te tillen en in elkaar te zetten op een warme zondagmiddag of de hele avond bezig om je kast weer recht te krijgen nadat je hem verplaatst hebt.

Duurzaam BEUK

Wij van BEUK staan voor duurzaamheid. We geloven in balans. In dat het leven bestaat uit geven en nemen. We geloven in kwaliteit zodat producten lang meegaan. In dat producten een mooie bron horen te hebben. We geloven dat bewust omgaan met spullen materialisme verlaagt. We geloven in bewust produceren. En wij geloven dat fabrieken die bewust bezig zijn met de natuur, een mooier product maken. Deze fabrieken stimuleren wij vanuit BEUK. Vanuit ons hart. Van transport tot productie, van materiaalgebruik tot initiatieven voor recycling: alles wat we doen, doen we zo duurzaam mogelijk. Samen met onze partners dragen wij ons steentje bij en geven we zoveel mogelijk terug aan de natuur.

Hiermee dragen we klein steentje bij aan een mooie balans tussen werk, het sociale leven zoals gezinsleven of privéleven en de natuur. Samen creëren we een mooie balans van hard werken, een mooi sociaal leven en bewust leven met de natuur.

Wij zijn BEUK. Een bedrijf dat staat voor duurzaam wonen… én leven.

Gratis Bezorging bij €500

Voor heel Nederland én Belgisch Vlaanderen

Snel geleverd

Levering binnen 1 a 2 weken

Klantbeoordeling 9/10

Wat de klanten over ons zeggen