Een klein of groot bed?

  • Geplaatst op
  • Door Corné den Boef
Een klein of groot bed?

De keuze van de juiste maat bed is belangrijk voor de kwaliteit van je nachtrust. Ben je op zoek naar een nieuw bed, maar heb je geen idee of je voor een groot bed of een kleiner bed moet kiezen? Dan helpen we je bij BEUK Meubels graag op weg. Lees verder om erachter te komen welke afmeting het beste bij jou past.

Welke afmetingen zijn er?

Het perfecte bed is zowel in de lengte als in de breedte groot genoeg om comfortabel op te kunnen liggen. Welke lengte- en breedtematen zijn er en voor welke afmetingen passen het beste bij jou? Hieronder hebben we de afmetingen verkrijgbaar bij BEUK voor je op een rijtje gezet:

 

Breedte:

90cm: Dit is de standaard breedte van een eenpersoonsbed. Met deze afmeting ben je verzekerd van een comfortabel bed. Naast standaard eenpersoonsbedden biedt BEUK Meubels ook bedden aan met opbergruimte aan.

120cm: De breedte afmetingen van een ‘twijfelaar’. Een twijfelaar wordt ook weleens een anderhalf eenpersoonsbed genoemd. Het is mogelijk om hier met twee personen in te slapen, maar in dat geval wordt het wel wat knus. Denk dus goed na of dit bij jou en je situatie past.

140cm: Een bed met een breedte van 140cm is geschikt om met twee personen in te slapen. Houdt er bij deze breedtemaat wel rekening mee dat je dicht tegen elkaar ligt.

160cm: 160cm is de standaard breedte van een tweepersoonsbed. Al onze bedden zijn gemaakt van duurzaam FSC-hout en bestaan uit drie-laags spaanplaat.

180cm: Heb je behoefte aan een groot bed? Kies dan voor deze meest verkochte breedtemaat met genoeg voor twee personen.

 

Lengte:

200cm: 200cm is de standaard lengte voor Europese bedden en is daardoor ook de meest gekozen lengte. Bedden met een lengte van 200cm zijn geschikt voor personen tot 1,85m.

210cm:Ben je langer dan 1,85m, maar onder de 1,95m? Kies dan voor een bed van 210cm of langer. Je kunt natuurlijk ook voor deze lengte kiezen als je behoefte hebt aan een groot bed.  

220cm:

Wil je een overvloed aan ruimte? Kies dan voor een groot bed met een lengte afmeting van 220cm. Met deze afmeting weet je zeker dat je geen koude voeten zal krijgen!

 

Een klein of groot bed?

We hebben je een overzicht gegeven van alle beschikbare lengte- en breedtematen verkrijgbaar bij BEUK Meubels. We hopen dat je op basis hiervan het bed kan kiezen dat bij jou past! Voor welke afmeting je ook kiest, bij BEUK Meubels ben je altijd gegarandeerd van topkwaliteit!

Gratis Bezorging bij €500

Voor heel Nederland én Belgisch Vlaanderen

Snel geleverd

Levering binnen 1 a 2 weken

Klantbeoordeling 9/10

Wat de klanten over ons zeggen