Nederlandse Meubels Blogs | Gemaakt op eigen Hollandse Bodem | BEUK Meubels

Groovy baby! - Woontrend 2022

  • Geplaatst op
  • Door Lisette
Groovy baby! - Woontrend 2022

Ik ben te jong. Huh? Ja echt. Nou ja, volgens mij ben ik te laat geboren. Wijde pijpen met psychedelische kleuren, vrijheid-blijheid en retro motieven: dat is helemaal Lisette! En dan heb ik het nog niet eens gehad over de films van die jaren…(Grease, The Muppet Movie, Cabaret? What’s not to like!). Oeh en de rollerdisco! Yep, ik had goed in de jaren ‘60 en ‘70 kunnen leven. Wat vind ik het dan ook gaaf dat retro weer helemaal in is. Het is zelfs DE woontrend van 2022. Groovy baby! Laten we eens kijken wat deze woonstijl inhoudt en natuurlijk welke duurzame, tijdloze BEUK s in dit interieur passen.

Slim, slimmer, slimst - Woontrend 2022

  • Geplaatst op
  • Door Lisette
Slim, slimmer, slimst - Woontrend 2022

Er komen steeds meer mensen op de wereld. Met ons allen hebben we steeds meer ruimte nodig. We willen een huis met een woonkamer, voldoende slaapkamers, toiletten en badkamers. Maar ook werken, les geven, sporten en films kijken doen we tegenwoordig allemaal wel (deels) thuis. Er wordt dus nogal wat verlangd van de ruimte in een huis. Maarrrrr… hoeven niet ineens allemaal grond op te kopen en villa’s te bouwen hoor (als je al een aannemer en bouwstoffen kunt vinden). Sterker nog, je zou alles zelfs kunnen combineren in een tiny house. Want voor ieder plekje in huis is er wel een oplossing gevonden. Slimme meubels. Op maat gemaakt, die ieder vrij hoekje benutten of met meerdere functies. Of juist met ingebouwde technologieën en digitale functies. Slimme meubels die het leven binnenshuis makkelijker maken – het is een woontrend in 2022!

Wandel Naar Je Werkdag :)

  • Geplaatst op
  • Door Lisette
Wandel Naar Je Werkdag :)

Lente! Niks lekkerder dan een heerlijke wandeling maken. Langs de bloemetjes en de bijtjes, langs dartelende lammetjes en pas gemaaide weiden. De heerlijke geur van voorjaar die je opsnuift. Mmmm… (hatsjie… niesje hier en daar, maar) ik hou ervan! Je stapt de deur uit en je gaat. En het mooie is: het kost lekker niks. Geen geld – toch fijn voor de portemonnee. Maar ook geen elektriciteit of gas. Geen aard-kracht. Super duurzaam dus! En als bonus is het ook nog eens goed voor je. Duurzaam én gezond. BEUK juicht dat toe. En dus ook de Wandel Naar Je Werk Dag! What?! Lees maar…

Joepie, lente! En dan nu de voorjaarsschoonmaak…

  • Geplaatst op
  • Door Lisette
Joepie, lente! En dan nu de voorjaarsschoonmaak…

Yesss… de lente is vorige week weer begonnen. En hoe! Met een prachtige, stralende zon. De krokussen en narcissen schieten als paddestoelen uit de grond. Kleine lammetjes springen vrolijk in de wei. Nieuw leven om ons heen! Tijd voor een grote schoonmaak. De (niet-vuile) was buiten hangen, lekker veel weggooien – eh minimaliseren – en schoonmaken maar. Waarom doen we dat eigenlijk…? En waarom vindt BEUK dit interessant genoeg om over te schrijven…? Lees maar verder :)

Over 4 nachtjes slapen…

  • Geplaatst op
  • Door Lisette
Over 4 nachtjes slapen…… is het de Internationale Dag van de Slaap. Deze dag, World Sleep Day op 18 maart, vindt ieder jaar plaats op de vrijdag voordat de lente begint. Serieus, deze dag is dus dubbel goed nieuws… je mag lekker slapen én de lente begint!! Woehoe! Super leuk, maar wat houdt deze dag dan in? En hoe heeft dit iets met BEUK te maken?

Gratis bezorging

Voor heel Nederland én Belgie

Snel geleverd & gemonteerd

Montage vanaf € 79,95 per meubel

Klantbeoordeling 9/10

Wat de klanten over ons zeggen