Nederlandse Meubels Blogs | Gemaakt op eigen Hollandse Bodem | BEUK Meubels

Thuiswerken tijdens de coronacrisis: zo richt jij je thuiskantoor in

  • Geplaatst op
  • Door Femke
Thuiswerken tijdens de coronacrisis: zo richt jij je thuiskantoor in

Degenen die momenteel niet in vitale beroepen werken zitten zo veel mogelijk thuis. Vele bedrijven hebben de deuren gesloten en van hun werknemers wordt opeens verwacht dat zij thuis gaan werken. Dat is niet voor iedereen zo gemakkelijk als het klinkt. Natuurlijk zijn er veel bedrijven die thuiswerken allang geïntegreerd hadden in hun bedrijfsvoering, waardoor hun werknemers al een laptop en telefoon van de werkgever in hun bezit hadden en allang bekend waren met de online thuiswerkomgeving. Anderen hebben geen idee hoe ze die Citrix Receiver gedownload krijgen en moeten onverhoopt aan de keukentafel gaan werken omdat zij geen andere plek hebben om aan de slag te gaan. Om alles wat gemakkelijker te maken, zijn er een aantal regelingen waar werkgevers en werknemers gebruik van kunnen maken om de transitie naar thuiswerker iets soepeler te laten verlopen.

De meest efficiënte oplossing voor elke kleine slaapkamer

  • Geplaatst op
  • Door Femke
De meest efficiënte oplossing voor elke kleine slaapkamer

Een kleine slaapkamer kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden om een kleine slaapkamer toch praktisch in te delen, zodat je genoeg ruimte hebt voor alles wat je in je slaapkamer kwijt wil.

In deze blog gaan we het hebben over één van de interessante multifunctionele meubelstukken die een uitkomst bieden voor menig kleine slaapkamer: de hoogslaper.

Magnesium slikken voor het slapen gaan

  • Geplaatst op
Magnesium slikken voor het slapen gaan

We hebben allemaal wel eens een nachtje waarin je wat minder lekker slaapt. Misschien houden kleine kinderen je wakker, of ben je zenuwachtig voor een bepaalde gebeurtenis die de volgende dag staat te gebeuren. Als je één nachtje minder goed geslapen hebt, voel je dat vrijwel direct, maar je komt de dag meestal nog wel goed door. Je kruipt die avond simpelweg wat eerder je bed in en het probleem is opgelost. Er kunnen echter grotere problemen ontstaan wanneer je kampt met langdurige slaapproblemen.

5 tips om het verschonen van je bed makkelijker te maken

  • Geplaatst op
  • Door Femke
5 tips om het verschonen van je bed makkelijker te maken

In onze eerdere blog vertelde we je al waarom het zo belangrijk is om je bed te verschonen. Dat het moet gebeuren is dus wel duidelijk. Je bed verschonen kan wel een heel vervelend taakje zijn. Zeker als je een groot bed hebt kan het soms lastig zijn! Daarom in dit blog 5 tips om het verschonen van je bed makkelijker te maken!

Een schoon bed voor een schone slaper

  • Geplaatst op
  • Door Femke
Een schoon bed voor een schone slaper


We kennen allemaal het lekkere gevoel van in een vers, net verschoond bed duiken na een lange, productieve dag. Je bed verschonen is niet altijd even leuk, maar o, wat een beloning als je die frisse lakens ‘s avonds over je heen trekt. Het liefst zouden we elke dag in een schoon bed liggen.

Maar hoe vaak moet je nou je bed verschonen? En waarom eigenlijk? Dat en meer vertellen we je in deze blog!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis bezorging vanaf 150 euro

Voor heel Nederland én Belgie

Snel geleverd & gemonteerd

Montage € 49,95 per meubel

Na montage nemen we de verpakking mee

Wel zo makkelijk