Nederlandse Meubels Blogs | Gemaakt op eigen Hollandse Bodem | BEUK Meubels

BETA maakt het verschil

  • Geplaatst op
  • Door Lisette
BETA maakt het verschil

Be by Bèta is een stoelenfabriek in Breda en wil iedereen gewoon goed en prettig laten zitten tijdens het werk. Dat is hun missie en daar zetten zij elke dag weer met veel plezier voor in. Erg gepassioneerd. We love it! We zijn er dan ook trots op om met Bèta samen te werken en stellen ze graag aan je voor.

(Roze) ROINTE Radiator

  • Geplaatst op
  • Door Lisette
(Roze) ROINTE Radiator

Toen Andrew me vroeg om een stukje te schrijven over ROINTE radiators, die sinds kort ook tot het assortiment van BEUK behoren, dacht ik: oké, prima, doe ik. Ik zocht wat informatie en boy, ik ben enthousiast!!! Ze hebben serieus roze ROINTE radiatoren, roze! Zo gaaf… Het is dat ik samenwoon met een man die ook iets te zeggen heeft over de inrichting van ons huis (en dus niet zo van roze houdt als ik…) maar anders wist ik het wel. Net als wanneer iemand je vraagt wat voor een nieuwe auto je hebt, kun je dan zeggen: een roze! Maar goed, net als over je nieuwe auto, is er ook over je nieuwe ROINTE verwarming meer te vertellen dan alleen de kleur...

Woontrend 2022: Duurzaam en organisch natuurlijk

  • Geplaatst op
Woontrend 2022: Duurzaam en organisch natuurlijk

Zoals je misschien wel weet, staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Andrew, mede-oprichter van BEUK, is zelfs een stichting (Back to Nature fund) gestart voor een betere balans tussen mens, werk en natuur. De woontrend waar we vandaag over vertellen, ligt ons daarom erg aan het hart. We vertellen je heel graag over deze trend én laten je zien dat je bij ons meubels kunt kopen die perfect bij deze leefstijl passen. Trendy, duurzaam en organisch, natuurlijk!

Gratis bezorging

Voor heel Nederland én Belgie

Snel geleverd & gemonteerd

Montage vanaf € 79,95 per meubel

Klantbeoordeling 9/10

Wat de klanten over ons zeggen