BEUK in BN De Stem

  • Geplaatst op
  • Door Lisette
BEUK in BN De Stem

BEUK staat in de krant! Lees hier de hoogtepunten uit het artikel.

Wow wow woooow, we staan in de (digitale) krant! En dit vertellen we natuurlijk niet om op te scheppen, maar omdat we zo mega trots zijn. Want op deze manier bereiken we nóg meer mensen. We zetten ons nu al een tijdje in voor een duurzamere wereld en publiciteit zoals dit helpt enorm bij onze missie. In het artikel zijn we gevraagd naar onze manier van werken, waarmee we bijdragen aan het duurzamer inrichten van je huis. Super gaaf! We delen de hoogtepunten uit het artikel uiteraard graag met je!

 

BN de stem - Bewust kiezen

Het artikel gaat over het duurzamer inrichten van je huis. Goede isolatie, een warmtepomp en zonnepanelen zijn leuk. Maar bewuste keuzes in je interieur maken, keuzes die beter zijn voor het milieu, is natuurlijk nóg leuker.

 

Hoe BEUK Meubels ooit begon (bron: BN de stem)

In BN De Stem vertellen we over hoe BEUK ooit begon; met een gesprek met Andrews schoonvader, de eigenaar van een meubelfabriek in Etten Leur. Het ging niet zo goed met het bedrijf, ondanks dat er heel mooie meubels die generaties lang meegaan gemaakt worden. Inmiddels maakt deze fabriek onze BEUK meubellijn, met dezelfde duurzame meubels die robuust zijn en lang meegaan.

 

Beuk Meubels Platform

Inmiddels kennen we een groot netwerk en hebben we met BEUK meubels een platform kunnen oprichten. Want naast deze meubelfabriek van Andrews schoonvader, werken we bij BEUK met zeven andere duurzame meubelmakers. Dit geeft ons de kans om duurzame en mooie producten te kunnen aanbieden. Maar ook om het verhaal van de fabrikanten over hun duurzame aanbod te vertellen, want vaak vinden zij dat zelf erg spannend (en ze zijn bescheiden, hoor!). Wij vertellen hun verhaal heel graag voor hen. Wil je onze meubelfabrikanten leren kennen? Lees dan meer over BETA stoelen, Schaffenburg en DESSO Vloerkleden

 

BEUK Meubels Selectie

De meubelfabrieken waar wij mee werken zijn zorgvuldig geselecteerd. Duurzaamheid is een breed begrip. In onze selectieprocedure houden we dan ook rekening met zes wensen. Zo kijken we niet alleen naar de producten, maar ook naar de duurzaamheid van de fabriek en de kwaliteit van de producten. Daarnaast kijken we naar de materialen die gebruikt worden, naar recycling en hergebruik van het restmateriaal, naar transport en naar innovatie. Zo proberen wij met de meubels die we via BEUK Meubels aanbieden de natuur zo min mogelijk te schaden. En met de winst die we behalen, willen we iets teruggeven aan de natuur. Zo sparen we op dit moment hart om met onze stichting Free A Tree stukken bos te kopen. Wanneer je meer wilt lezen over onze stichting, klik dan op deze link. We vertellen je daar uiteraard graag over!

 

Trots

Ook al staan we nu in de krant, ook als echte Bredase BN-ers ;) blijven we met beide beentjes op de grond hoor! We blijven ons gewoon lekker inzetten voor de natuur, het milieu en een circulaire economie. Want dat is waar wij blij van worden. Maar we zijn wel trots. Op ons bedrijf en op deze publiciteit. Wil je het hele artikel lezen? Dat kan! Wanneer je op deze link klikt.

Gratis bezorging

Voor heel Nederland én Belgie

Snel geleverd & gemonteerd

Montage vanaf € 49,95 per meubel

Na montage nemen we de verpakking mee

Wel zo makkelijk