Opgeruimde kledingkast staat netjes

Opgeruimde kledingkast staat netjes

We kennen het waarschijnlijk allemaal wel. Je kledingkast is niet geordend en je hebt geluk als je kleren er niet uit vallen tijdens het openen van de kast. Maar hoe kan je er nu wel voor zorgen dat je kledingkast netjes en geordend blijft? We hebben vijf tips voor je op een rijtje gezet. Lees het hieronder.

Het wordt weer herfst dus het moment om je zomerse kleding op te ruimen en te vervangen door een warme wintergarderobe komt er weer aan. Maar waar ga je al die dikke truien en vesten laten? En hoe hou je het netjes en overzichtelijk? Wij geven je vijf tips voor een geordende kledingkast

Tip 1
Sorteer je kleding en maak mooie stapels. Pas eventueel alles door om te zien wat je wilt houden en wat er weg kan. Zo zie je ook meteen welke basisstukken je nog nodig hebt deze herfst én of het in de kast gaat passen. Meer ruimte nodig? Ga voor een driedeurskast om extra veel op te kunnen bergen. Bekijk onze driedeurs kledingkast.

Tip 2
Sokken en ondergoed kunnen natuurlijk prima in een lade maar een paar mandjes in de kast is ook handig. Zo ligt alles voor het grijpen als je haast hebt. En zet manden op de kast met alle spullen die je wel nodig hebt maar niet dagelijks gebruikt. Sneakers, slippers en regenkleding kunnen daar prima in.

Tip 3
Bevestig mooie houten knoppen of haken aan de zijkant van de kast. Ideaal om kleding aan op te hangen maar ook leuk voor riemen en sjaals. En ruimtebesparend natuurlijk!

Tip 4
Hang jurkjes, jasjes en broeken zoveel mogelijk op. Hang het op lengte met het langste item aan de zijkant van de kast. Ga bijvoorbeeld voor mooie hangers met een rosé gouden look of voor slimline hangers. Hier kun je meerdere items tegelijk aan ophangen.

Tip 5
Heb je voldoende ruimte in huis? Kies voor een extra opberger voor alles wat je dit seizoen niet gebruikt. Een tweedeurs kledingkast, is daarvoor ideaal. Zo haal je volgend voorjaar alles weer schoon tevoorschijn.


Kortom, opgeruimd staat netjes! 

 

BEUK Meubels - Duurzame Meubels van Hollandse Bodem

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis bezorging vanaf 150 euro

Voor heel Nederland én Belgie

Snel geleverd & gemonteerd

Montage € 49,95 per meubel

Na montage nemen we de verpakking mee

Wel zo makkelijk