Het belang van een goed bureau

  • Geplaatst op
  • Door Femke
Het belang van een goed bureau

Vaak spenderen mensen veel tijd aan het vinden van een goede bureaustoel. Hij moet precies goed zitten, op allerlei manieren verstelbaar zijn, goed rollen, er leuk uitzien en ergonomisch verantwoord zijn. Wanneer het dan tijd is om een mooi bureau erbij te kopen kijkt men vaak opeens nergens meer naar. Maar ook juist wanneer je een bureau koopt is het goed om stil te staan bij een aantal zaken.

Een bureau voor iedere werker

 

Of een bureau wel of niet bij je past heeft vooral heel veel met jezelf te maken. Ben je een rommelkont of wil je juist je bureau helemaal georganiseerd houden? Zit je alleen maar de hele dag aan je laptop of ben je ook vaak creatief bezig met bijvoorbeeld dingen uittekenen? En heb je genoeg aan één computerscherm, of heb je wellicht helemaal geen computer nodig? Wat je ook doet, en hoe je het ook doet, er is altijd een goed bijpassend bureau. Ben je erg opgeruimd, dan heb je waarschijnlijk minder bladruimte nodig, maar wil je misschien wel wat meer opbergruimte. Ben je een chaoot met twee computerschermen en heb je ook nog plek nodig om je werk te visualiseren? Dan wil je wellicht een flink bureau met weinig poespas. Sta dus even goed stil bij wát je met je bureau gaat doen en wat je daarvoor nodig hebt. 

 

Visualiseer je bureau

 

Er zijn allerlei verschillende soorten bureaus. Je kiest niet alleen uit verschillende looks en functionaliteiten, maar ook uit allerlei modellen. Er zijn hoekbureaus, standaard bureaus met vier poten, bureaus met een T-poot, uitschuifbare bureaus, ronde bureaus, ga zo maar door. Welk model goed bij je past ligt vaak aan de ruimte waar je het bureau gaat plaatsen. Een hoekbureau is bijvoorbeeld ideaal als je weinig plek hebt maar wel veel bureaublad wil. Een standaard rechthoekig bureau met vier poten is erg flexibel en is verreweg de meest populaire optie. Kijk goed naar de ruimte waar je je bureau wil gaan plaatsen en visualiseer de verschillende modellen, zodat je goed kunt bepalen welk model je voor wilt gaan. 

 

Hout, kunststof, plastic?

 

Waarschijnlijk heb je nooit echt gelet op het materiaal waarvan je nieuwe bureau gemaakt is. Maakt niet echt uit, toch? Jawel! Ieder materiaal is anders en verschilt dan ook op specifieke eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en natuurlijk de kosten. Breng je budget goed in kaart en bepaal welke materialen je je kunt veroorloven.

 

Bij BEUK meubels hebben we een groot en gevarieerd aanbod bureaus. Voor ieder bieden we wat wils. We hebben bureaus met veel opbergruimte, grote werktafels, hoekbureaus, zit-sta bureaus, en dat in allerlei kleuren en van verschillende materialen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis bezorging vanaf 150 euro

Voor heel Nederland én Belgie

Snel geleverd & gemonteerd

Montage € 49,95 per meubel

Na montage nemen we de verpakking mee

Wel zo makkelijk