Duurzame meubels van Hollandse bodem

  • Geplaatst op
  • Door Andrew Vafi


Bij BEUK geloven we dat duurzaam geproduceerde meubels mooi, betaalbaar én van goede kwaliteit kunnen zijn. Tel daarbij op dat we ons graag hard maken voor het behoud van het milieu en dat wij goede service echt belangrijk vinden en je hebt onze visie te pakken.

Goed bezig

Je bent op zoek naar een kast, bed of bureau en toen vond je ons. En nu vraag je je af wie wij zijn en wat we doen? Kort gezegd: wij verkopen duurzame meubels die worden geproduceerd van Nederlands hout mét FSC keurmerk. Van dat hout gebruiken we 100%, geen verspilling dus en recycling is our middlename. Ook jij bent met jouw aankoop dus goed bezig!

 

Volop keuzes

Ga je voor grijs of blank hout? Wil je een bureau met of zonder opbergruimte? Slaap je samen in een groot bed of wordt het een twijfelaar voor jou alleen? Wat je woonwens ook is, wij helpen je graag deze te vervullen. In onze webshop is er volop keuze voor iedere woonstijl en elk budget.

 

Budgetproof

Een comfortabel bed, mooie kast of fijn bureau, het is een behoorlijke aanschaf. Bij BEUK snappen we dat en garanderen we een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo zijn onze duurzame meubels voor iedereen toegankelijk, wat je budget ook is. Als student, starter op de woningmarkt of samenwonend stel ben je bij ons aan het goede adres voor het inrichten van je stulpje. Maar ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor volledige projectinrichting.

 

Het materiaal van onze duurzame meubels

Onze duurzame meubels zijn opgebouwd uit 3 lagen hout. Een bewuste keuze want hierdoor zijn ze degelijk en stevig en heb je er extra lang plezier van. Je zet ze zonder beschadigingen meerdere keren in elkaar.  Voor een extra lange levensduur worden de randen van alle meubels afgewerkt met kras- en stootvast melamine.  

 

Levering & service

In onze fabriek wordt door Nederlandse meubelfabrikanten, met passie en jarenlange ervaring, gewerkt aan onze ambachtelijke en duurzame meubels. Het hele proces, van tekening tot distributie, gebeurt hier. Dus dat betekent korte lijntjes tussen de verschillende afdelingen en geen tijdsverspilling. Fijn voor jou want je aankoop komt zo snel mogelijk jouw kant op. Heb je een vraag of zie je verbeterpunten? We horen het graag via onze klantenservice! Heb je twee linkerhanden of geen tijd om je meubels te monteren? Dan zetten wij het, voor een meerprijs, graag voor je in elkaar.

 

Andrew Vafi

Oprichter BEUK meubels

 

Gratis Bezorging bij €500

Voor heel Nederland én Belgisch Vlaanderen

Snel geleverd

Levering binnen 1 a 2 weken

Klantbeoordeling 9/10

Wat de klanten over ons zeggen