De schoonloopmat: alle voordelen

  • Geplaatst op
De schoonloopmat: alle voordelen

Vraag je je af wat het nut is van het aanschaffen van een schoonloopmat? Wij leggen je uit waarom een schoonloopmat eigenlijk echt onmisbaar is in jouw huis of kantoor. Een betaalbaar, mooi product met alleen maar voordelen.

Door een gang lopen op een regenachtige dag kan vele risico’s met zich meebrengen. Natuurlijk wil je niet dat jij, je gezinslid of je werknemer uitglijdt en zich bezeert. 90% van de valpartijen in gebouwen en huizen gebeuren op een vochtige vloer. Met een schoonloopmat verminder je de kans op dit soort ongelukken aanzienlijk. De schoonloopmatten vangen liters vocht en vuil op en zorgen dat je gangen en vloeren niet glad worden. Zorg dus voor een veilige woon- of werkplek met een schoonloopmat. 

Naast veiligheid is het simpele gegeven dat een schoonloopmat zorgt voor een schonere vloer al een groot voordeel. Dankzij de grote hoeveelheid vocht en vuil die wordt opgezogen door de mat, ben jij minder tijd kwijt aan schoonmaken. Minder stofzuigen, minder dweilen en minder klagen over iedereens vieze schoenen. Water, zand en stof worden voor wel 70% opgenomen door de schoonloopmat. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken en kunt daarom je bezighouden met dingen die je wél leuk vindt. 

Buiten de praktische voordelen van de schoonloopmat hebben ze ook nog uiterlijke voordelen. BEUK verkoopt schoonloopmatten in allerlei kleuren en van verschillende materialen. Ze zorgen voor een warmere uitstraling en brengen sfeer in je gang of kamer. Zo is jouw huis af! Bekijk onze collectie en kies de perfecte schoonloopmat voor jou. Ook verkopen we schoonloopmatten op rol zodat je zelf het ideale formaat kunt kiezen.

 

Benieuwd naar ons assortiment van schoonloop en droogloopmatten, zie hieronder de productengroepen en neem eens een kijkje!

Gratis Bezorging bij €500

Voor heel Nederland én Belgisch Vlaanderen

Snel geleverd

Levering binnen 1 a 2 weken

Klantbeoordeling 9/10

Wat de klanten over ons zeggen