BEUK meubelfabriek - ons verhaal en onze filosofie

  • Geplaatst op
  • Door Femke
BEUK meubelfabriek - ons verhaal en onze filosofie

BEUK Meubels is geïnspireerd door een Nederlandse fabriek eigenaar. Deze fabriek eigenaar was trots op zijn fabriek en trots op de hoge kwaliteit van zijn meubels. De man was goed voor zijn personeel, zijn machines en voor de planeet. Dankzij deze man besloten de oprichters van BEUK een samenwerking aan te gaan met Nederlandse meubelfabrikanten zodat zij hun kwalitatieve meubels aan een nog breder publiek konden gaan verkopen.

Maar wist je dat BEUK ook zélf meubels produceert? Deze meubels worden al sinds 1932 met veel liefde gemaakt in een Brabantse meubelfabriek. Duurzaamheid en hoge kwaliteit staan bij BEUK meubels centraal. 100% van iedere boom wordt gebruikt en alleen puur FSC-hout wordt bij ons geleverd. Al het materiaal dat terugkomt wordt gerecycled. 

Bed met opbergruimte

Eén van onze populairste producten is het bed met opbergruimte. Deze bedden zijn ideaal voor kinderkamers, studentenkamers of gewoon slaapkamers met ruimtetekort. BEUK produceert zowel bedden met lades onder het frame als bedden met kastjes en opbouwstukken. Op deze manier kun je je spullen gewoon kwijt en blijft de kamer overzichtelijk en opgeruimd. Ideaal!

Garderobekasten

Het ideale aan de meubels van BEUK is dat bijna ieder product in een unieke serie verkrijgbaar is. Dat betekent dat bij jouw bed altijd een garderobekast past, tweedeurs of driedeurs. Op deze manier staan je meubels altijd perfect bij elkaar en creëer je een rustige, harmonieuze look in je slaapkamer. 

Bureaus

Ook onze bureaus worden geproduceerd in een serie met andere slaapkamer meubels. Heb je dus al het perfecte bed en een bijpassende kast gevonden? Maak het dan af door je meubels te combineren met een bureau uit dezelfde serie! Zo heb je een complete slaapkamerset van prachtige, stevige en duurzame meubels. 

Balans

Bij BEUK meubels geloven we dat ieder zijn kracht heeft. Als ieder zijn kracht inzet, kunnen we met z’n allen de wereld wat mooier maken. Zorgen voor lokale werkgelegenheid, het gebruik van duurzame materialen: samen zorgen we voor een betere natuur en minder transport. Hiermee kunnen we iets terug geven. Een betere balans. Bij BEUK altijd: 

✓ Hollandse A-kwaliteit

✓ Duurzame meubels

✓ Gratis verzending > €150,- 

✓ Gratis Retourneren

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis bezorging vanaf 150 euro

Voor heel Nederland én Belgie

Snel geleverd & gemonteerd

Montage € 49,95 per meubel

Na montage nemen we de verpakking mee

Wel zo makkelijk