BEUK | Meubels scores a 4.9/5 out of 28 reviews at Google
HOLLANDSE A-KWALITEIT
DUURZAME MEUBELS
GRATIS VERZENDEN >€150,-
GRATIS RETOURNEREN

Nooit meer koude voeten! Bed 210 en 220 - BEUK | Meubels

  • Geplaatst op
  • Door Nienke Herrema
Nooit meer koude voeten!  Bed 210 en 220 -  BEUK | Meubels

De langste mensen ter wereld wonen in Nederland en daar spelen we bij Beuk meubels, als oer-Hollands merk, graag op in. Want: niets zo irritant als een te kort bed waar je voeten aan de onderkant uit steken of waar je diagonaal in moet liggen.

Daarom vind je bij ons een uitgebreid assortiment extra lange lattenbodems en matrassen. Zo hebben we XL bedframes van 210 cm en zelfs van 220 cm lang. Deze modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en houttinten en in 1- en 2-persoons variant. Of wat dacht je van een XL-twijfelaar? Deze biedt net wat meer ruimte dan een eenpersoonsbed en is ook ideaal als knus tweepersoonsbed. Volop keuze voor iedere slaapkamer dus, of je nu student, jonge ouder, samenwonend of happy single bent. Dit alles wordt op BEUK-wijze geproduceerd en geleverd. Wat dat betekent?

  1. Je koopt bij ons een duurzaam product. We werken alleen met hout met het FSC keurmerk én gebruiken alles van de boom. Hoppa, geen verspilling dus. Recyclen doen we waar mogelijk en omdat Beuk meubels loeisterk zijn gaan ze generaties lang mee.

  2. We maken meubels met een vriendelijke prijs. Onze producten komen direct uit de fabriek in Noord-Brabant. Geen tussenpartijen dus, dat scheelt in de kosten en zie je terug in onze prijs.

  3. Even geen tijd of zin om het bed zelf in elkaar te zetten? Ook daar hebben we aan gedacht. Voor €49,95 zetten we jouw aanwinst bij de levering direct voor je in elkaar.

  4. Goed om te weten: wij leveren onze meubels gratis bij je af. Gewoon even voor 12:00 bestellen, dan kun je de volgende dag al in je nieuwe bed duiken. En we sjouwen het ook, tot 3 hoog, voor je naar boven.

 

Enthousiast geworden?

- Bekijk hier al onze 1-persoons XL bedden

- Bekijk hier al onze 2-persoons XL bedden

- Bekijk hier al onze XL twijfelaars

 

Gratis bezorging

Vanaf 150 euro

Snel geleverd & gemonteerd

Montage € 49,95 per meubel

Na montage nemen we de verpakking mee

Wel zo makkelijk