Wandel Naar Je Werkdag :)

  • Geplaatst op
  • Door Lisette
Wandel Naar Je Werkdag :)

Lente! Niks lekkerder dan een heerlijke wandeling maken. Langs de bloemetjes en de bijtjes, langs dartelende lammetjes en pas gemaaide weiden. De heerlijke geur van voorjaar die je opsnuift. Mmmm… (hatsjie… niesje hier en daar, maar) ik hou ervan! Je stapt de deur uit en je gaat. En het mooie is: het kost lekker niks. Geen geld – toch fijn voor de portemonnee. Maar ook geen elektriciteit of gas. Geen aard-kracht. Super duurzaam dus! En als bonus is het ook nog eens goed voor je. Duurzaam én gezond. BEUK juicht dat toe. En dus ook de Wandel Naar Je Werk Dag! What?! Lees maar…

Wandel Naar Je Werk Dag

Afgelopen donderdag 7 april 2022 vond de zesde editie van de ‘Wandel naar je Werk-dag’ plaats. Al sinds 2016 wordt deze dag georganiseerd door Wandelnet op de eerste donderdag van april. Het is een nationale campagne die je uitnodigt om (een deel van de afstand) naar het werk te lopen. Bijvoorbeeld van de bus naar je bureau. Of van je voordeur naar de trein. Of, in het geval van thuiswerken, van je wc-deur naar je kantoordeur. Het kan allemaal. Nou ja, in het geval van thuiswerken kun je er ook een Wandel In Je Lunch Dag van kunnen maken natuurlijk.

 

Gezond – en duurzaam

Lopen is heel goed voor je. Het maakt je hoofd leeg, je stresslevel daalt en je creativiteit schiet omhoog. Je wordt er ook productiever van, zo’n wandeling op je werkdag. En ik zag mezelf al lopen hoor, door de natuur of waar je dan ook maar wilt. Wandelen is leuk :)

BEUK vindt het ook fijn dat het duurzaam is. Een sport die niemand iets kost. Het kost jou geen geld en de natuur geen energie. Win-Win!

 

Bruggetje naar BEUK

Hét bruggetje is natuurlijk duurzaamheid. Daar staan wij voor. Als bedrijf, maar ook alle personen die deel uit maken van BEUK en met wie we samenwerken. We zien het als onze taak om goed voor onszelf én voor de wereld te zorgen. Met duurzame meubels bijvoorbeeld. Of door, ook als het geen speciale nationale Wandel Naar Je Werkdag is, de auto een keer te laten staan en te gaan wandelen. Om vervolgens aan de milieuvriendelijke vergadertafel plaats te nemen. Of om op je duurzame bureaustoel achter je duurzame bureau lekker aan het werk te gaan. Simpel, toch? :)

 

Heb spontaan zin gekregen in een blokje om. Jij ook? Wandel ze!

Gratis Bezorging bij €500

Voor heel Nederland én Belgisch Vlaanderen

Snel geleverd

Levering binnen 1 a 2 weken

Klantbeoordeling 9/10

Wat de klanten over ons zeggen