Urban 90s woontrend

  • Geplaatst op
Urban 90s woontrend


“I’m the king of the world!” Herinner je je Jack en Rose van (natuurlijk!) de Titanic, nog? Die film heeft indruk gemaakt he…?! Wauw. Het is echt een gouwe ouwe; deze film brengt ons helemaal terug naar de good old 90s. En dat is precies waar we het vandaag over willen hebben. Want de Urban Nineties, deze tijd is DE woontrend van nu!

Popmuziek, neonkleuren, de opkomst van de Nokia telefoon… Vol nostalgie kijken we terug naar de jaren 90. Wat was die tijd gaaf. En wat zouden we die graag terug in huis halen. Hoe je dat doet, lees je hier.

 

Neonkleuren

Met neonkleuren kun je alle kanten op. Misschien niet je hele slaapkamer neon geel kleuren, dat is weinig rustgevend. Maar neon blauwe accessoires, zoals toffe kussens op je bed of een mooi vloerkleed, maken jouw urban nineties slaapkamer helemaal af. Hier droom jij weg in je herinneringen… Durf je meer? Gaaf! Combineer een ruige kamer waar veel gebruik wordt gemaakt van beton en staal (zoals deze stoere kasten) met knalkleuren. Verf je deur gifgroen of kies een knalroze stoel als eyecatcher. Dat valt echt op in jouw stoere kamer. Go urban!

 

Grafische details

Zwart met wit geblokte vloeren, alsof je in een diner bent. Gecombineerd met een industriële stoere stoel of kruk bij de eettafel. En aan de muur een schilderij met een grafische afbeelding van driehoeken. Maar ook bijzettafeltjes bestaan er in geometrische figuren. Tover jouw eetkamer om en creëer een sfeer uit de urban nineties met deze gave items.

 

Street art

Kenmerkend voor de 90s is de street art. Je kunt de kamer van je zoon of dochter voorzien van een gave graffiti tekening. Hun naam bijvoorbeeld. Of je kiest een wand in de woonkamer waarop je geweldige street art maakt. De kamer mag helemaal om deze tekening draaien, dus de rest van de inrichting houd je rustig.

 

Je ziet het. Met de urban 90s woontrend kun je alle kanten op. Als jij fan van kleur bent, maar ook als je je interieur liever wat rustiger houdt. Dan gebruik je die nineties om accenten te leggen in je leefruimte. Een stoere lichtbak misschien. Of juist een rustige bank met een grafisch ogend vloerkleed. Maar hou jij wel van knallen en heb je lef? Dan kun je all the way gaan en lekker spelen met kleur, prints en structuren. Bijvoorbeeld een knalgele bank, bedekt met kussens die een grafisch design in hetzelfde kleurenpalet hebben. Je kunt het zo gek niet bedenken. Je kunt het dus eigenlijk ook niet fout doen, easy peasy!

Gratis Bezorging bij €500

Voor heel Nederland én Belgisch Vlaanderen

Snel geleverd

Levering binnen 1 a 2 weken

Klantbeoordeling 9/10

Wat de klanten over ons zeggen