Slim, slimmer, slimst - Woontrend 2022

  • Geplaatst op
  • Door Lisette
Slim, slimmer, slimst - Woontrend 2022

Er komen steeds meer mensen op de wereld. Met ons allen hebben we steeds meer ruimte nodig. We willen een huis met een woonkamer, voldoende slaapkamers, toiletten en badkamers. Maar ook werken, les geven, sporten en films kijken doen we tegenwoordig allemaal wel (deels) thuis. Er wordt dus nogal wat verlangd van de ruimte in een huis. Maarrrrr… hoeven niet ineens allemaal grond op te kopen en villa’s te bouwen hoor (als je al een aannemer en bouwstoffen kunt vinden). Sterker nog, je zou alles zelfs kunnen combineren in een tiny house. Want voor ieder plekje in huis is er wel een oplossing gevonden. Slimme meubels. Op maat gemaakt, die ieder vrij hoekje benutten of met meerdere functies. Of juist met ingebouwde technologieën en digitale functies. Slimme meubels die het leven binnenshuis makkelijker maken – het is een woontrend in 2022!

Slimme meubels

Slimme meubels. Wat is dat nou eigenlijk? Nou, bijvoorbeeld meubels die je makkelijk kunt verschuiven. Meubels die je uit elkaar kunt halen of kunt uitklappen. Zoals een uitklaptafel voor extra gasten of en bureau dat je aan de muur kunt inklappen. Of meubels met extra opbergruimte, zoals banken, hockers of onze bedden. Multifunctionele meubels zijn ook slim, zoals boekenkasten die je kunt gebruiken als kamerscherm of room divider.

 

Technologieën

Een wasmachine die je met wifi op afstand kunt besturen, de slimme lampen waarmee je de lampen automatisch laat aangaan als de zon onder is of via spraakbesturing je muziek aanzetten. Dat is al heel normaal aan het worden. Maar slimmigheid zit niet alleen in de vorm of het fysieke meubel. Wat dacht je van slimme meubels, met digitale of geautomatiseerde functies? Het is toch super inventief: een bijzettafel die luidsprekers en bedieningselementen bevat. Of een bank met usb-opladers of met verwarmingsfuncties.

 

Gemak

Het lijkt misschien nog wat futuristisch, al die technische snufjes. Ik vind het gaaf, maar ben toch nog meer van de slimme meubels qua vorm en inrichting. Op welke manier je meubilair ook slim is, het heeft allemaal één doel. En dat is jouw leven – het leven van de gebruiker – makkelijker, prettiger en leuker maken. Heerlijk!

Gratis Bezorging bij €500

Voor heel Nederland én Belgisch Vlaanderen

Snel geleverd

Levering binnen 1 a 2 weken

Klantbeoordeling 9/10

Wat de klanten over ons zeggen