Nederlandse Meubels Blogs | Gemaakt op eigen Hollandse Bodem | BEUK Meubels

BETA maakt het verschil

  • Geplaatst op
  • Door Lisette
BETA maakt het verschil

Be by Bèta is een stoelenfabriek in Breda en wil iedereen gewoon goed en prettig laten zitten tijdens het werk. Dat is hun missie en daar zetten zij elke dag weer met veel plezier voor in. Erg gepassioneerd. We love it! We zijn er dan ook trots op om met Bèta samen te werken en stellen ze graag aan je voor.

Woontrend 2022: Duurzaam en organisch natuurlijk

  • Geplaatst op
Woontrend 2022: Duurzaam en organisch natuurlijk

Zoals je misschien wel weet, staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Andrew, mede-oprichter van BEUK, is zelfs een stichting (Back to Nature fund) gestart voor een betere balans tussen mens, werk en natuur. De woontrend waar we vandaag over vertellen, ligt ons daarom erg aan het hart. We vertellen je heel graag over deze trend én laten je zien dat je bij ons meubels kunt kopen die perfect bij deze leefstijl passen. Trendy, duurzaam en organisch, natuurlijk!

Urban 90s woontrend

  • Geplaatst op
Urban 90s woontrend


“I’m the king of the world!” Herinner je je Jack en Rose van (natuurlijk!) de Titanic, nog? Die film heeft indruk gemaakt he…?! Wauw. Het is echt een gouwe ouwe; deze film brengt ons helemaal terug naar de good old 90s. En dat is precies waar we het vandaag over willen hebben. Want de Urban Nineties, deze tijd is DE woontrend van nu!

Gratis Bezorging bij €500

Voor heel Nederland én Belgisch Vlaanderen

Snel geleverd

Levering binnen 1 a 2 weken

Klantbeoordeling 9/10

Wat de klanten over ons zeggen