Twijfelaar voor twijfelkontjes

  • Geplaatst op
  • Door Lisette
Twijfelaar voor twijfelkontjes

Net te klein of juist lekker groot…? Want wat voor twee mensen misschien net te klein is, is voor één iemand reuze ruim!

Vroeger, toen mijn vriendje (inmiddels mijn man) en ik allebei nog thuis woonden, pendelden we in de weekenden heen en weer. In zijn kamer stond zo’n niet-meer-eenpersoonsbed-maar-net-niet-tweepersoonsbed. Echt, slapeloze nachten heeft dat ding me bezorgd! Nu geef ik eerlijk toe dat ik een slaper ben die nogal veel ruimte nodig heeft (een beetje zoals in die reclame waar je een man op een smal randje ziet liggen en de vrouw enorm breed over het bed… oepsie!). Maar toch. Tijd om me te verdiepen in de twijfelaar, want zo heet zo’n bed eigenlijk. Waarom zou je in hemelsnaam zo’n net te klein bed kopen…?

Lekker groot

Net te klein of juist lekker groot…? Want wat voor twee mensen misschien net te klein is, is voor één iemand reuze ruim! Pure verwennerij toch, om in je eentje in zo’n heerlijk ruim bed te liggen. Een tweepersoonsbed is in je eentje misschien toch te groot, maar dan biedt een twijfelaar uitkomst. Lekker van de ene kant naar de andere kant rollen zonder uit bed te vallen of zonder verdwaald te raken in bed. Super!

 

Knus, eh, klein maar fijn

Voor stelletjes die van lekker knus houden, is een twijfelaar een heel gezellig bed. Zeker wanneer je graag dicht tegen elkaar aan slaapt en niet te veel woelt. Want de ruimte in een twijfelaar is wat beperkt, dus dicht tegen elkaar aankruipen is een must. Maar ach, als je allebei niet zo veel slaapruimte in neemt, kan zo’n bed dus heel romantisch zijn.

Bijkomend voordeel van deze kleinere, romantische oplossing is dat je partner nooit meer je dekens kan stelen! Hij of zij kan toch niet zo ver rollen met de dekens. Hierdoor heb je dus minder kans om in de kou te liggen en op nachtelijke ruzies om de dekens. Ideaal!

 

Minder ruimte

Een twijfelaar is duidelijk minder groot dan een tweepersoonsbed. Is de ruimte in je slaapkamer beperkt en past er geen normaal tweepersoonsbed in, of wil je wel ruim slapen maar geen ruimte in je kamer opgeven? Dan kan een twijfelaar de ideale oplossing zijn. Zo slaap je zelf lekker ruim én kun je ook een slaapplaats voor twee personen maken, maar je hoeft niet in te leveren qua leefcomfort op de kamer. Wanneer je nóg meer ruimte wilt besparen in de kamer, dan is een twijfelaar met opbergruimte helemaal perfect. Handig voor op de studentenkamer of in een studio bijvoorbeeld.

 

Money, money, money

Wanneer je naar de prijs van een tweepersoonsbed kijkt en naar de prijs van een twijfelaar bed, zul je zien dat die laatste echt een stuk goedkoper is. Een tweepersoonsbed is in verhouding gewoon echt wel een stukje duurder, terwijl je (oké, ik niet, maar de gemiddelde persoon dan) in een twijfelaar ook prima met twee personen kunt slapen. Scheelt je dus aanzienlijk geld. Niet alleen in aanschaf van het bed overigens, maar ook in aanschaf van het beddengoed. Want hoe groter je bed, hoe groter je beddengoed moet zijn en hoe duurder dat is.

 

Super de luxe

Wanneer jij en je partner allebei van veel ruimte in bed houden en allebei graag breeduit liggen, dan kan zelfs slapen in een tweepersoonsbed in de grootste maat een uitdaging zijn. Als je toch genoeg ruimte in de slaapkamer hebt, kun je er ook voor kiezen om twee twijfelaar bedden (in plaats van twee eenpersoonsbedden) tegen elkaar aan te schuiven. Wow, bedenk je eens in wat een extra ruimte in bed dat creëert?

 

En, is een twijfelaar bed wat voor jou? En ga je dan voor lekker ruim in je eentje, voor lekker knus tegen elkaar aankruipen of voor super de luxe extreem veel ruimte met twee twijfelaars naast elkaar? Laat het ons weten!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis bezorging vanaf 150 euro

Voor heel Nederland én Belgie

Snel geleverd & gemonteerd

Montage vanaf € 49,95 per meubel

Na montage nemen we de verpakking mee

Wel zo makkelijk