Een twijfelaar voor een twijfelaar

  • Geplaatst op
  • Door Andrew Vafi
Een twijfelaar voor een twijfelaar

Een twijfelaar is een bed dat precies tussen een eenpersoonsbed en een tweepersoonsbed in zit. Bij onze klanten merken wij vaak dat er te weinig ruimte is voor een tweepersoonsbed

Een twijfelaar is een bed dat precies tussen een eenpersoonsbed en een tweepersoonsbed in zit. Bij onze klanten merken wij vaak dat er te weinig ruimte is voor een tweepersoonsbed, maar dat men toch vaak behoefte heeft aan meer ruimte of toch graag samen wilt slapen. In dat geval is een twijfelaar de ideale oplossing. Door de afmetingen van het bed kan een twijfelaar ook zeer geschikt zijn voor studentenkamers of logeerkamers. Een twijfelaar kopen? BEUK Meubels biedt een uitgebreid assortiment aan houten twijfelaars aan.

 

Het assortiment van BEUK Meubels

Over het algemeen zijn de breedte afmetingen van een twijfelaar bed 120cm. Maar ook 140cm breed behoort tot de mogelijkheden. Dit is een stuk ruimer dan een eenpersoonsbed en biedt genoeg ruimte om met twee personen in te slapen. Houdt er echter wel rekening mee dat het in dat geval knus kan worden.

Bij de meeste beddenwinkels zie je dat ze lengtematen tot maximaal 200cm aanbieden. BEUK Meubels doet dit anders. Wij bieden namelijk ook twijfelaars aan tot 220cm lang. Zo kunnen ook de langere mensen onder ons genieten van een comfortabele nachtrust.

 

Made in Holland

Net zoals al onze andere bedden worden ook onze twijfelaars gemaakt in Nederland. BEUK Meubels heeft bewust gekozen voor een productielocatie in Nederland, omdat wij op deze manier de lokale werkgelegenheid kunnen stimuleren en aan de andere kant overzicht kunnen houden over het productieproces. Daarnaast is onze meubelfabriek al sinds 1932 gespecialiseerd in het produceren van houten meubels.

 

Waarom kiezen voor een twijfelaar?

Een twijfelaar bed kopen kan je verschillende voordelen opleveren. Ten eerste is een twijfelaar bed ruimtebesparend ten opzichte van een tweepersoonsbed. Maar ondanks dat een twijfelaar minder ruimte heeft dan een tweepersoonsbed heb je ruimte genoeg om te draaien en te keren. Twijfelaar bedden zijn dan ook de ideale oplossing voor tieners, studenten en eventuele logés.

Twijfel je nog steeds over de aanschaf van een twijfelaar bed? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen als je behoefte hebt aan meer informatie. Ons team staat graag klaar om je verder te helpen met de aanschaf van je nieuwe bed.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis bezorging vanaf 150 euro

Voor heel Nederland én Belgie

Snel geleverd & gemonteerd

Montage € 49,95 per meubel

Na montage nemen we de verpakking mee

Wel zo makkelijk