BETA maakt het verschil

  • Geplaatst op
  • Door Lisette
BETA maakt het verschil

Be by Bèta is een stoelenfabriek in Breda en wil iedereen gewoon goed en prettig laten zitten tijdens het werk. Dat is hun missie en daar zetten zij elke dag weer met veel plezier voor in. Erg gepassioneerd. We love it! We zijn er dan ook trots op om met Bèta samen te werken en stellen ze graag aan je voor.

Be By Bèta

Beta gelooft dat bedrijven een groot verschil kunnen maken op het gebied van milieu en duurzaamheid. Ze staan dan ook voor circulair ondernemen. Het doel hiervan is grondstoffen, onderdelen of producten zo lang mogelijk waardevol te houden. Denk hierbij aan het hergebruik van een product in een andere vorm, zoals een nieuw product. Het bedrijf is ingericht met oog op design, ergonomie en natuurlijk duurzaamheid. Verder gelooft Bèta in creativiteit: kijkt verder dan het oorspronkelijke product!

Fair Furniture Group

Bèta Stoelen is onderdeel van de Fair Furniture Group. De Fair Furniture Group wil fair zijn voor mens, maatschappij en aarde. Ze werkt met hun partners en stakeholders naar een toekomstbestendige economie, en zet zich 100% in om voorop te lopen in de meubelbranche. Zij gaan voor schoon, duurzaam en circulair, van ontwerp tot en met transport. Van innovatieve grondstof tot en met hergebruik van oude meubels. Ook als het gaat om energie en de samenwerking met producenten gaan ze héél ver om hun doel te bereiken: zorgdragen voor de wereld van morgen. Als partner van de Fair Furniture Group staat Bèta Stoelen pal achter deze doelstellingen, en dat kunnen we zien!

Van ontwerp tot eindproduct

Bèta Stoelen is sinds 2000 ISO 14001 gecertificeerd, maar zij gaan verder dan deze norm. Er wordt alleen gebruik gemaakt van gecertificeerde grondstoffen en materialen die aantoonbaar beter voor mens en milieu zijn dan de standaardnorm. De gehanteerde normen zijn bij voorkeur algemeen geldende, niet-commerciële keurmerken die objectief geverifieerd kunnen worden. Ze werken dan ook alleen met gecertificeerd hout, gerecycled en recyclebaar staal en OEKO-TEX-gecertificeerde stoffen. Zelfs van kunststof onderdelen die terugkomen van opdrachtgevers, zorgt Bèta Stoelen dat ze weer teruggaan in de cyclus, als grondstof voor nieuwe producten. Je kunt dus met een gerust hart (of een geruste bips) op hun stoelen plaatsnemen!

Leveranciers

De toeleveranciers van Beta worden geselecteerd op hun duurzame ambities én de daadwerkelijke realisatie van deze ambities. Daarom gebruiken ze alleen maar de beste materialen en mooiste stoffen. Grondstoffen komen zoveel mogelijk uit eigen land. Lukt dat echt niet, dan wordt er gekozen voor leveranciers uit West-Europa. De inkopers overleggen regelmatig met hun vakmensen die de machines bedienen en programmeren. Zij weten precies wat ‘hun’ machines nodig hebben om superzuinig te werken. Ook de productontwikkelaars en werkvoorbereiders worden nauw betrokken bij de inkoop. Op deze manier wordt er steeds vaker en beter de juiste afmetingen en hoeveelheden ingekocht en worden reststromen verminderd.

​BETA

Duurzaam geproduceerde bureaustoelen die ook nog eens lang mee gaan! En knoei je op je stoel of is hij wat smoezelig geworden? Geen probleem met het Be Clean onderhoudsprogramma van Bèta. De stoelen worden hiermee gereinigd van bacteriën, fijnstof en huisstofmijt én de stoffering gaat hierdoor een stuk langer mee. Toppie! Wat zijn we blij en trots dat je de bureaustoelen van BE BY BETA kunt terugvinden bij ons.

Gratis Bezorging bij €500

Voor heel Nederland én Belgisch Vlaanderen

Snel geleverd

Levering binnen 1 a 2 weken

Klantbeoordeling 9/10

Wat de klanten over ons zeggen