Thuiswerken tijdens de coronacrisis: zo richt jij je thuiskantoor in

  • Geplaatst op
  • Door Femke
Thuiswerken tijdens de coronacrisis: zo richt jij je thuiskantoor in

Degenen die momenteel niet in vitale beroepen werken zitten zo veel mogelijk thuis. Vele bedrijven hebben de deuren gesloten en van hun werknemers wordt opeens verwacht dat zij thuis gaan werken. Dat is niet voor iedereen zo gemakkelijk als het klinkt. Natuurlijk zijn er veel bedrijven die thuiswerken allang geïntegreerd hadden in hun bedrijfsvoering, waardoor hun werknemers al een laptop en telefoon van de werkgever in hun bezit hadden en allang bekend waren met de online thuiswerkomgeving. Anderen hebben geen idee hoe ze die Citrix Receiver gedownload krijgen en moeten onverhoopt aan de keukentafel gaan werken omdat zij geen andere plek hebben om aan de slag te gaan. Om alles wat gemakkelijker te maken, zijn er een aantal regelingen waar werkgevers en werknemers gebruik van kunnen maken om de transitie naar thuiswerker iets soepeler te laten verlopen.

Een thuiskantoor inrichten

Ben jij zo iemand die nog nooit eerder hun werk laptop thuis geopend had voordat de Coronacrisis tevoorschijn kwam? Dan is de belastingvrije vergoeding voor het inrichten van een thuiskantoor wellicht iets voor je! Eens in de vijf jaar mag je werkgever je een belastingvrije vergoeding van €1815,- geven om die kleine rommelkamer om te toveren in een luxe thuiskantoor. De enige voorwaarde hieraan is dat je minstens één dag per week thuis werkt. Er is toch geen beter moment om deze vergoeding aan te vragen en meteen een deal te sluiten met je werkgever om voortaan altijd een dag thuis te gaan werken? 

Verstelbaar bureau

Een echte aanrader is een verstelbaar bureau die je precies kunt afstellen op jouw hoogte en bouw, zodat je geen last van je rug of schouders krijgt. Nog beter is misschien wel het zit-sta bureau, waarmee je ook staand aan het werk komt. Het is bewezen dat dit niet alleen lichamelijk erg positieve effecten heeft maar ook een flinke boost geeft aan je productiviteit. 

Een goede bureaustoel is erg belangrijk

Een goede bureaustoel kan ook aangeschaft worden met de vergoeding van je werkgever. Minstens zo belangrijk als een goed bureau is de stoel waar je op zit. Het is belangrijk je stoel ergonomisch correct in te stellen om spierpijn en andere lichamelijke klachten te voorkomen.

Productiviteit maximaliseren met andere producten van BEUK meubels 

Ook andere meubels zoals een goede archiefkast of boekenkast vallen onder de regeling. Wat je maar nodig hebt om van jouw thuiskantoor een prettige, rustige en georganiseerde ruimte te maken zodat je ook thuis net zo productief aan de slag kunt als op kantoor.

Gratis Bezorging bij €500

Voor heel Nederland én Belgisch Vlaanderen

Snel geleverd

Levering binnen 1 a 2 weken

Klantbeoordeling 9/10

Wat de klanten over ons zeggen