(Roze) ROINTE Radiator

  • Geplaatst op
  • Door Lisette
(Roze) ROINTE Radiator

Toen Andrew me vroeg om een stukje te schrijven over ROINTE radiators, die sinds kort ook tot het assortiment van BEUK behoren, dacht ik: oké, prima, doe ik. Ik zocht wat informatie en boy, ik ben enthousiast!!! Ze hebben serieus roze ROINTE radiatoren, roze! Zo gaaf… Het is dat ik samenwoon met een man die ook iets te zeggen heeft over de inrichting van ons huis (en dus niet zo van roze houdt als ik…) maar anders wist ik het wel. Net als wanneer iemand je vraagt wat voor een nieuwe auto je hebt, kun je dan zeggen: een roze! Maar goed, net als over je nieuwe auto, is er ook over je nieuwe ROINTE verwarming meer te vertellen dan alleen de kleur...

ROINTE

ROINTE is een nieuw merk bij BEUK. De fabrikant van elektrische radiatoren zelf is echter helemaal niet nieuw; ROINTE werd in 1985 geboren. Inmiddels zijn ze gegroeid naar een internationaal elektrisch verwarmingsbedrijf en zijn zij marktleider binnen de sector. De bedrijfsmissie is ‘Efficiënt, schoon en toegankelijk comfort creëren’. Deze filosofie inspireert hen elke dag en motiveert hen om door te gaan met het creëren van perfecte verwarmingssystemen die technologisch geavanceerd en duurzaam zijn. Hun ultieme doel is om de wereld een efficiënte en verantwoordelijke verwarmingsoplossing te bieden die echte controle over het verbruik biedt.

Duurzaamheid

ROINTE voelt een ecologische verantwoordelijkheid. Ze zijn toegewijd aan de wereld en geven prioriteit aan een strikt beleid voor afvalstoffenbeheer. ROINTE recyclet zelfs het aluminium dat in hun producten wordt gebruikt. Dit levert dus niet alleen schone en efficiënte, maar ook duurzame en ecologisch verantwoorde verwarmingssystemen op.
ROINTE gaat ook goed met zijn werknemers om door een motiverende werkomgeving te bieden, die participatie en het uitwisselen van ideeën aanmoedigt. Ze zijn toegewijd aan de samenleving en aan gelijke beroepsmogelijkheden zonder enige discriminatie op basis van leeftijd, etniciteit, geslacht, religie of beperking.

 

ROINTE D series

Het nieuwste pareltje van RIONTE is hun D serie. Deze radiator is laag in verbruik en heeft energiebesparende functies. Bedenk je je onderweg naar je werk of je vakantie-adres dat je de verwarming vergeten bent uit te schakelen? Geen probleem! Door de ingebouwde WiFi kunnen deze ROINTE radiators zelfs via een slimme besturing met een app op afstand uitgeschakeld worden. Of aan, zodat je in een lekkere warme ruimte aankomt. ROINTE is van hun verwarmingssystemen overtuigt en geven daarom een garantie van 10 jaar. En houd je niet van roze? No worries hoor, deze verwarmingen zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen én kleuren. Dus ben je op zoek naar een groene handdoek radiator voor in de badkamer, maar wil je liever een gele radiator in de woonkamer en een blauwe in de keuken? Dat kan! Rood of ‘gewoon’ zwart, wit, grijs of chroom kan trouwens ook. Eindeloze mogelijkheden!

Ren jij ook naar de winkel voor een ROINTE radiator? Newsflash: je hoeft niet echt te rennen hoor, je kunt hem ook vanuit je luie stoel bestelling in onze webshop.

Gratis bezorging

Voor heel Nederland én Belgie

Snel geleverd & gemonteerd

Montage vanaf € 79,95 per meubel

Klantbeoordeling 9/10

Wat de klanten over ons zeggen