Over 4 nachtjes slapen…

  • Geplaatst op
  • Door Lisette
Over 4 nachtjes slapen…



… is het de Internationale Dag van de Slaap. Deze dag, World Sleep Day op 18 maart, vindt ieder jaar plaats op de vrijdag voordat de lente begint. Serieus, deze dag is dus dubbel goed nieuws… je mag lekker slapen én de lente begint!! Woehoe! Super leuk, maar wat houdt deze dag dan in? En hoe heeft dit iets met BEUK te maken?

Slaperig

Op deze Internationale Dag van de Slaap staat slapen én alles wat te maken heeft met slapen centraal. Denk hierbij aan je gezondheid, aan alert zijn. In België leeft deze dag nog veel meer en is het serieus een ware ‘uitslaapdag’ geworden (vandaar dubbel goed nieuws, snap je?). In Nederland wordt vooral aandacht gevraagd voor de gevolgen van een slechte nachtrust en de aandoeningen die hieruit kunnen voorvloeien. Wow, Nederlanders zijn echt zo serieus… Doe mij maar een uitslaapfeestje hoor!

 

BEUK

Tja. Inkoppertje, maar waar kun je nu beter een uitslaapfeestje houden en voor een goede nachtrust dan in een bed? Bij BEUK verkopen wij heerlijke bedden, die je feestje nog fijner kunnen maken. In onze webshop vind je bedden in allerlei soorten en maten. Zo hebben we slaapoplossingen voor kleine kamers, met opbergruimte onder het bed. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte onder je bed. Geen rommel in de slaapkamer helpt ook nog eens bij het vergroten van je nachtrust. Dit geldt natuurlijk ook voor onze hoogslaper, daar kun je pas veel onder kwijt! Ideaal.

Formaat bed

Naast eenpersoonsbedden bieden we ook tweepersoonsbedden en twijfelaars aan. Wanneer je besluit om een bed te kopen is het van groot belang dat je een formaat neemt die aansluit bij je behoeften. Hierbij kijk je naar de ruimte in de slaapkamer, maar ook naar de ruimte die jij persoonlijk nodig hebt om tot rust te komen. Misschien rol je het liefst heen en weer in een ruim tweepersoonsbed. Of hou je meer van knus en slaap je liever in een eenpersoonsbed. Voor als je kamer te klein is voor een tweepersoonsbed, maar jij te groot bent voor een eenpersoonsbed, hebben we het twijfelaar bed. Overigens vind je in ons assortiment ook lange bedden speciaal voor langere personen, die gewoon nét wat langer zijn dan een standaard bed. Want (bijna) niemand slaapt lekker met zijn tenen over de rand (ik overigens wel :)). Dus denk goed na over welk formaat bed het beste bij jou past.

Uitstraling

Om je bed en de kamer compleet te maken, kun je ook bij ons terecht voor een prima lattenbodem en bij het bed passende bedlades en nachtkastjes. Want een nachtkastje dat past bij je bed geeft een rustige uitstraling in de kamer. En, je raadt het al, een rustige uitstraling zorgt voor rustige nachten.

 

Wanneer heb jij voor het laatst een (uit)slaapfeestje gehouden? Niet vergeten; over 3 nachtjes slapen is er een perfecte reden voor. De Internationale Dag van de Slaap. Mijn nieuwe favoriete internationale dag. Vooral in een BEUK bed ;)

Slaap lekker!

Gratis Bezorging bij €500

Voor heel Nederland én Belgisch Vlaanderen

Snel geleverd

Levering binnen 1 a 2 weken

Klantbeoordeling 9/10

Wat de klanten over ons zeggen