Geef je meubels liefde

  • Geplaatst op
  • Door Lisette
Geef je meubels liefde

Geef je meubels wat meer liefde op de Nationale Kringloopdag

Binnenkort, op zaterdag 2 oktober, is het Nationale Kringloopdag. Op deze dag staat alles in het teken van kringloopgeluk. En zeg nou zelf, als je je meubels een beetje liefde geeft, gaan ze langer mee. Dus zelfs als jij er op uitgekeken bent, kan een ander er via de kringloopwinkel heel gelukkig van worden. Kringloopgeluk dus. Wij van BEUK staan hier helemaal achter. We dragen hier zelfs aan bij! En daar zijn we best trots op. Hoe wij bijdragen aan kringloopgeluk, vertellen we je hieronder.

 

Nationale Kringloopdag

Op 2 oktober is dus de Nationale Kringloopdag. Op hun website en facebook pagina zeggen zij zelf dat iedereen geluk kan vinden bij één van de 100%Kringloopwinkels. Als brenger van oude spullen, als medewerker van de kringloopwinkel of als koper van een verborgen parel. Dat vinden wij echt prachtig klinken. En als kers op de taart maak je niet alleen jezelf, maar doe je ook goed voor een ander én voor het milieu. Als dat geen geluk is…!

 

Stop materialisme

Wij van BEUK dragen graag bij aan kringloopgeluk. Aan een duurzame wereld, zonder materialisme. We begrijpen echt wel hoe het werkt hoor. Wanneer je je leeg voelt, kan het fijn zijn om die leegte op te vullen met spullen. Helaas is het geluksgevoel dat je ervaart wanneer je nieuwe (of tweedehands) spullen koopt maar tijdelijk. Al snel zal je de behoefte voelen om meer of nieuwere dingen te kopen. Accessoires zoals vaasjes of dat ene leuke kussen dat perfect op de bank past. Later staat je huis vol met meubels of koop je zelfs meerdere auto’s. Uiteindelijk bezit je een heleboel spullen, maar voel je je nog steeds hol. Wij geloven dat je veel gelukkiger kunt worden én blijven van andere dingen. Zoals van relaties. Niets fijners dan een gesprek met een goede vriend of samen een kopje thee drinken. Of een uitje, zoals samen een wandeltocht doen of een stuk fietsen. Kennis op doen, dat verrijkt je leven ook. Workshops volgen, podcasts luisteren, noem maar op. En ga vooral voor werk of vrijwilligerswerk waar je voldoening uit haalt en waarvoor je passie voelt. Zoek persoonlijke uitdagingen op. En wees vriendelijk voor anderen. Op deze manier doe je niet mee aan de consumptiemaatschappij en aan materialisme. In plaats daarvan zorg je goed voor jezelf én voor de wereld om je heen. En daar voelt iedereen zich goed over, toch?

 

BEUK kwaliteit

Uiteraard heb je ook spullen nodig, zoals een fijn bed om in te slapen of een kast om je kleding in op te bergen. Maar daarom gaan wij voor duurzaam. En dat zit hem niet alleen in transport en productie, in materiaalgebruik en initiatieven voor recycling. Nee, dat zit hem ook in het terugdringen van materialisme. En we zijn er trots op om daar aan te kunnen bijdragen. “Ja ja, leuk, maar hoe dan?”, vraag je je misschien nog steeds (terecht) af.

Wij gaan voor kwaliteit. Onze meubels gaan – mits goed onderhouden – een leven lang mee. Misschien niet jouw leven, maar via een kringloopwinkel ook het leven van een ander. Dat maakt ons niet uit. Wij zorgen voor robuuste, sterke meubels, die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Op die manier is het helemaal niet nodig om steeds maar nieuwe spullen te kopen. Wanneer je toch ergens op uit gekeken bent, dat kan tenslotte, dan breng je je meubels naar een kringloopwinkel. Want zoals we al schreven; onze meubels worden gemaakt om levenslang mee te gaan. Maar dat hoeft niet alleen jouw leven te zijn. Het enige dat jij hoeft te doen, is jouw meubels liefde geven. Dan kan het meubel waar jij zo goed voor hebt gezorgd een ander nog hartstikke gelukkig maken.

 

Spread love

Alles en iedereen heeft liefde nodig. Dus geef je meubels de liefde en zorg die ze verdienen. Zo zorg je ervoor dat ze lang mee gaan. En help je om materialisme te stoppen of in ieder geval te beperken. Kies voor liefde. Kies voor kwaliteit. Kies voor ons.

Gratis Bezorging bij €500

Voor heel Nederland én Belgisch Vlaanderen

Snel geleverd

Levering binnen 1 a 2 weken

Klantbeoordeling 9/10

Wat de klanten over ons zeggen