Voordelen van een houten eenpersoonsbed met opbergruimte

  • Geplaatst op
  • Door Corné den Boef
Voordelen van een houten eenpersoonsbed met opbergruimte

Wat zijn de voordelen van een houten eenpersoonsbed met opbergruimte? Onze houten eenpersoonsbedden worden onder meer geproduceerd van duurzaam FSC-Hout. Lees verder om achter de voordelen te komen.

Wanneer je kiest voor een houten eenpersoonsbed van BEUK Meubels weet je dat je kiest voor kwaliteit, uitstraling en dat je er jarenlang van kan genieten. Waar komen onze eenpersoonsbedden vandaan en wat zijn de voordelen? Lees verder om hierachter te komen.

 

De Nederlandse Meubelfabriek

De houten eenpersoonsbedden van BEUK Meubels worden gemaakt in een lokale fabriek uit Noord-Brabant. Al sinds 1932 houdt deze fabriek zich bezig met het produceren van topkwaliteit houten meubels. Het productieproces bestaat uit in totaal drie belangrijke stappen, namelijk; het ontwerpproces, productieproces en het afwerkingsproces. Tijdens alle processen staat kwaliteit en oog voor detail vanzelfsprekend hoog in het vaandel.

 

Duurzaam FSC-hout

Alle eenpersoonsbedden, twijfelaars en tweepersoonsbedden van BEUK Meubels worden gemaakt van duurzaam FSC-hout. FSC-hout is hout dat afkomstig is vanuit economisch verantwoorde bossen. Dit houdt in dat er rekening wordt gehouden met ecologische, economische en sociale kwesties van de toekomst. FSC staat voor ‘Forest Stewardship Council’, oftewel Raad voor Duurzaam Bosbeheer. Dit is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert.

 

Tijdens de productie van onze duurzame meubels maken wij gebruik van duurzaam FSC-hout. Op deze manier proberen wij een bijdrage te leveren aan de bescherming van wereldwijde en een gezonde leefomgeving voor miljoenen mensen en dieren. Eén van de voorwaarden van het FSC-systeem is bijvoorbeeld dat een tropisch oerwoud maar eens in de 30 jaar beperkt gepakt mag worden. Nadat het bos gekapt is heeft het dus genoeg tijd om te herstellen en worden er in sommige gevallen ook bomen bijgeplant. Hiernaast draag je met de aankoop van FSC-hout bij aan de economische waarde van de bossen.

 

Behoefte aan extra opbergruimte?

Heb je behoefte aan zowel een eenpersoonsbed als extra opbergruimte? Dan heeft BEUK Meubels de perfecte eenpersoonsbedden met opbergruimte voor jou! Door te kiezen voor een bed met opbergruimte kan je op een praktische manier ruimte besparen in je slaapkamer, terwijl je geen opbergruimte verliest. Door de kastjes en lades die aan het bed gemonteerd zitten kun je spullen gemakkelijk en uit het zicht opbergen. Daarnaast voorkom je ook nog eens dat de spullen vies en stoffig worden.

Heb je dus een kleine slaapkamer met een tekort aan opbergruimte? Dan kan een eenpersoonsbed met opbergruimte weleens de oplossing voor jou zijn! Natuurlijk is een eenpersoonsbed met opbergruimte ook zeer geschikt voor een kinderkamer.

Naast de bovengenoemde voordelen een eenpersoonsbed met opbergruimte van BEUK nog andere voordelen. Kies je voor een houten eenpersoonsbed ben je namelijk verzekerd van een échte blikvanger in je slaapkamer. Hiernaast heb je met alle bedden van BEUK Meubels de garantie dat je ze meerdere keren uit elkaar kunt halen en kunt hergebruiken.

Meer weten over onze houten eenpersoonsbedden met opbergruimte of heb je andere vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis bezorging vanaf 150 euro

Voor heel Nederland én Belgie

Snel geleverd & gemonteerd

Montage € 49,95 per meubel

Na montage nemen we de verpakking mee

Wel zo makkelijk